ERZİNCAN / MERKEZ - Beşsaray Ortaokulu

Ara

Yeryüzü Doktorları Üniversite Kulübü öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Diş hekimliği öğrencisi dişlerin nasıl fırçalanacağı hakkında, diyetisyenlik öğrencisi de sağlık beslenme üzerine sunum ve bilgilendirme yaptı. Tıp fakültesi öğrencileri göz taraması yaptı. Ayrıca sirke ve karbonat deneyiyle balon şişirme deneyi yaptı. Daha sonra bahçede öğrencilere çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası düzenlendi.

Ara

ÇEDES kulübü sorumlu öğretmenlerinden F. Bilal YILDIZ ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Sorumluluk ve Özdenetim ” konulu görseller okul panomuzda sergilendi.

Ara

Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırlanan görseller okul panomuzda sergilendi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı. Şiirlerin ve oratoryonun okunması, ront gösterisinin yapılmasının ardından program sona erdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

AFAD görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine ''Okul Afet, Yangın Farkındalık ve Deprem Anı, Tahliye, Yangın Uygulaması'' egitim ve tatbikat programı yapıldı.

Ekm

Öğrencilerimiz dersten önce Beden Eğitimi Öğretmenimiz Turgut Tat eşliğinde kültürfizik hareketleri yaparak güne sağlıklı ve zinde başlıyorlar.

Ekm

Okulumuzda  "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı yapıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, şiirler okundu.  Programda emeği geçen okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Zühal ELDEMİR’e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.