ERZİNCAN / MERKEZ - Beşsaray Ortaokulu

Eyl

2023-2024 eğitim - öğretim yılının başlamasıyla İlköğretim Haftası kutlamasını gerçekleştirdik. Hazırlanan programda günün önemine ait konuşma yapıldı, şiirler ve okumanın önemine dair güzel sözler okundu. Programda emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden F. Bilal YILDIZ’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul kütüphanemizde kitapları düzenleme ve etiketleme  çalışmaları devam ediyor.

Ock

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma programı sebebiyle siren sesi ve İstiklal marşının ardından öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaparak şiirler okudu. Emeği geçen öğrencilerimize ve okulumuz Matematik öğretmeni Özkan Gül'e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Tübitak 2204 proje alanı ile ilgili toplantı gerçekleştirldi. Toplantıda gerekli bilgileri paylaşan okulumuz Fen bilimleri öğretmeni Mahmut Ağırgöl'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Öğretmen/Öğrenci destek sistemi konulu toplantı gerçekleştirildi. Öğretmenler bu sayede öds platformu hakkında bilgi edinmiş oldu. Toplantıda gerekli bilgileri öğretmenlerle paylaşan okulumuz Türkçe öğretmeni Muharrem Navruz'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda tüm ortaokul öğrencilerine Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından uzman öğretmenlerce mahremiyet eğitimi verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı ve şiirler okundu.  Programda emeği geçen öğrencilerimize ve okulumuz Fen bilimleri öğretmeni Mahmut Ağırgöl'e teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz haftası kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe tüm okul personelimiz ve öğrenciler katıldı. Etkinlik kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okundu. Etkinlikte emeği geçen okulumuz Türkçe öğretmeni Selami MUTLU  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Erzincan Gençlik Merkezi personelleri okulumuzu ziyarete gelerek Gençlik merkezi kapsamında yer alan etkinlikler, kurslar ve sporlar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Eyl

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı başlamasıyla İlköğretim Haftası kutlamasını gerçekleştirdik. Kutlamada günün önemine ait konuşma yapıldı, şiirler okundu. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.